Hoppa till sidinnehåll

Skolporten har fått en ny hemsida

Publicerad:2012-03-09
Uppdaterad:2023-08-31
Moa Duvarci Engman
Skribent:Moa Duvarci Engman

Viktigt att veta om nya skolporten.se:

  • vår breda nyhetsbevakning finns fortfarande kvar: längst ner på startsidan har du en nyhetsbox som visar flikarna RIKS/LOKALT – där finns även en länk, ”Läs fler nyheter” – klickar du på den kommer du till en lista med alla nyheter som har publicerats.
  • SÖK fungerar inte riktigt som det ska än. Ha tålamod med denna funktion ett tag. Rullister som visar sorteringsalternativ fungerar tyvärr inte heller just nu.
  • Mycket innehåll är överfört till nya sajten men inte allt. Utvecklingsartiklar och vetenskapliga tidskrifter är innehåll som vi nu arbetar med för fullt för att det ska bli färdigt.
  • Nyhetsbrev, magasin 360 och allt som går att prenumerera på hittar du under fliken ”Prenumerera” högst upp på sidan

Fler frågor! Kontakta oss direkt: redaktionen@skolporten.se
alt på 08-5622 68 00

Stockholm

Företagsekonomi

Välkommen till Skolportens fortbildning för dig som undervisar i företagsekonomi! Konferensen berör bland annat: Gy25 – vad ändras och varför?, att undervisa i företagsekonomi med ett brett hållbarhetsperspektiv, att kommunicera hållbarhet, undervisning i entreprenörskap – hur och varför? Delta på plats i Stockholm 21 november eller via webbkonferensen 28 november–20 december! Sommarerbjudande: 15% rabatt på din bokning när du anger rabattkod SOMMAR i bokningsformuläret!
Läs mer & boka
Åk 7–Vux
21 nov

Rättssäker betygssättning

Förbättra din förmåga att sätta likvärdiga och rättssäkra betyg genom en handfast kurs som leds av betygsexperterna Per Måhl och Bo Sundblad. Tillgång till kursen i 6 månader och kursintyg ingår! KAMPANJPRIS: 599 kr t.o.m. 15 augusti.
Mer info
Åk 4–Vux
Dela via: 

Relaterade artiklar

Relaterat innehåll

Senaste magasinen

Läs mer

Nyhetsbrev