Hoppa till sidinnehåll
Skolporten

Deltagarna positiva till Skolportens webbkonferenser

Publicerad:2020-11-30
Uppdaterad:2023-08-31
Moa Duvarci Engman
Skribent:Moa Duvarci Engman

“Tekniken fungerade mycket bra. Föreläsningarna har överlag satt igång funderingar, reflektioner och även bekräftat vissa saker. Är jättenöjd!”

“Bra att kunna ta några föreläsningar i taget. Lättare att fokusera när man inte behöver ”plöja igenom” på kort tid. Bra att kunna stoppa och backa/lyssna igen.”

“Tacksam för möjligheten till webbkonferens och ser det som ett bra val även vid framtida konferenser. Mindre av korvstoppning, möjlighet att pausa och reflektera mellan föreläsningarna är värdefullt. Sparar in en lång restid.”

“Bra att kunna titta över tid, gå tillbaka och lyssna igen och att kunna ha tid mellan för reflektion själv och med kollegor. Tids- och resurssparande.”

“Jag behöver inte lämna barnen i Göteborg, boka resa, hotell osv. Velat gå på konferensen tidigare år men som webbkonferens kunde jag äntligen delta på ett sätt som passar mitt liv.”

“Du kan själv välja var och när du vill se föreläsningarna. Själv valde jag att sitta hemma i lugn och ro, vilket även gjorde det möjligt för mig att pausa och spola tillbaka samt se om vissa bitar.”

“Vissa av föreläsningarna har jag sett två gånger. Repetition är bra!”

Läs mer om Skolportens konferenser och boka din plats här! 

Tips! För bästa pris: boka dig senast den 31 december. Du kan sedan välja faktura 2020 eller 2021!

Stockholm

Fritidshem

Skolportens konferens för dig som arbetar i fritidshem! Ta del av föreläsningar om bland annat tillgängliga lärmiljöer och hur man kan arbeta förebyggande mot våld och kränkningar! Delta på plats i Stockholm 4 februari eller digitalt via webbkonferensen 11 februari–4 mars. Läs mer och boka via skolporten.se!
Läs mer och boka
Åk F–6
4 feb 2025

Arbeta mot hedersrelaterat våld och förtryck i skolan

NY KURS HOS SKOLPORTEN! En kurs för lärare och övrig personal i grundskolan som behandlar hedersrelaterat våld och förtryck i skolsammanhang. Du lär dig att identifiera hedersrelaterade beteenden, arbeta förebyggande och hjälpa utsatta elever att komma ur sin situation. Kursledare är Issis Melin.
Läs mer och boka
Åk F–9
Dela via: 

Relaterade artiklar

Relaterat innehåll

Senaste magasinen

Läs mer

Nyhetsbrev